Welkom bij PG Financieel Advies

Je bent waarschijnlijk op mijn site terechtgekomen omdat je een vraag hebt over een hypotheek. Kan ik dit huis kopen? Kan ik wel gaan verbouwen? Wat gaat me dat per maand kosten? Wat is er allemaal mogelijk en vooral hoe ga ik een hypotheek regelen? Allemaal vragen waar ik je graag bij wil helpen.

Over mij:
Mijn naam is Pascâla Groenendijk en ik geef hypotheekadvies met kennis en passie. Na ruim 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik er nu bewust voor gekozen om een eenmanszaak op te starten. Als je me belt krijg je meteen de juiste persoon aan de lijn, kunnen we snel schakelen en ben ik volledig op de hoogte van je dossier. Ik bewaak het hele proces zodat je hypotheek op tijd geregeld wordt en je kunt met al je vragen bij mij terecht.  Alles voor het beste advies en de beste hypotheek voor jou.

Ik geniet van gesprekken met klanten, het puzzelen voor de juiste oplossing, meedenken in het verduurzamen of verbouwen van je woning en uiteraard het regelen van de hypotheek.

Samen gaan we kijken hoe je woonwens ingevuld kan worden. Daarbij ga ik door ook als die woonwens niet binnen de standaardhypotheekoplossing van een geldverstrekker past. Er is tegenwoordig meer mogelijk dat je denkt. Soms met behulp van overheidsmaatregelen zoals een starterslening, duurzaamheidslening en soms door op zoek te gaan naar die geldverstrekker die ook buiten de lijntjes mee kan en wil denken.

Mijn motto:
Denken in oplossingen in plaats van problemen.

Samen goed in kaart brengen wat de vraag is en dan op zoek naar de beste oplossing voor nu maar ook in de toekomst. Mijn dienstverlening stopt niet na het afsluiten van een hypotheek.

Afspraak maken:
Ik woon zelf in Heinkenszand maar ben ook regelmatig in Den Haag. Dus woon je in Zeeland of op de route naar Den Haag of in de omgeving van Den Haag, dan kan ik bij je langskomen voor een persoonlijke gesprek. Uiteraard kunnen we ook een online meeting inplannen, want als er iets is dat ik de afgelopen jaren geleerd heb is het wel dat er ook met videobellen een goed advies kan geven.

Dus heb je een vraag over hypotheken waar je een antwoord op wil, bel of app mij dan op 06-21653628. Mailen kan natuurlijk ook pascala@pgfinancieeladvies.nl

Tot snel!!
Pascâla

Heb je vragen? 

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

bedrijfs logo wit
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 18:00

Avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12048851
Kifid 300.018315
KVK 84497637
Volg mij op social media
Deel deze pagina
© PG Financieel Advies